



## **Cloud Camp 4 SMEs Business Leaders**

## Program Schedule 08 to 16 May 2025

Learning Path	Modality	Date	Duration
Pre-test to determine competency	Pre-test Online	08.05.2025 09:00-09:15	15 Minutes
AWS Cloud Essentials for Business Leaders	Instructor-led Online	08.05.2025 09:15-13:15	4 Hours
Moving to the Cloud: Decisions for Business Leaders	Instructor-led Online	09.05.2025 09:00-15:00	6 Hours
Post-test to measure change	Post-test Online	09.05.2025 15:00-15:15	15 Minutes
Exam Readiness Package: Pre- certification exam	Self-paced Online	13.05.2025 09:00-10:00	1 Hour
Exam Readiness Package: Exam Readiness Course	Instructor-led Online	16.05.2025 09:00-11:00	2 Hours
EU CloudCamp4SMEs Certification Exam	<b>C</b> ★ Online Exam	As required	1 Hour

Instructor-led Self-paced

**Detailed CloudCamp4SMEs course contents and further information:** 

www.flane.de/en/cloudcamp4smes